Za ljudi, ki si želijo preživeti dneve brez bolečin

Kako od nenehnih bolečin v hrbtu , utrujenosti in omejenega gibanja do več energije, boljše mobilnosti in življenja brez bolečin – z 10 minutnimi vadbami – v 28 dneh (ali manj)

Ne glede na vašo starost, tip telesa ali osnovni vzrok vaše težave.

28 - Dnevni Izziv: (NE)Boleča Hrbtenica

4.92 / 5 na podlagi 241 mnenj

Danes samo 28€

Redna cena 89€

Dino in Naja so-ustanovitelja Rehabilitacijskega centra – Rehab

100% Varno. Spoštujemo vaše osebne podatke in jih hranimo z največjo skrbnostjo.

Kaj je 28 - Dnevni Izziv: (NE)Boleča Hrbtenica

28-dnevni izziv (NE) boleča hrbtenica  je metoda, zasnovana za lajšanje in preprečevanje bolečin v hrbtenici skozi preproste, a učinkovite vaje in tehnike.

 

Program sta ustvarila Dino in Naja priznana fizioterapevta ter kineziologa ter ustanovitelja fizioterapevtske ambulante v Ljubljani.

 

Ta voden program traja le 5 minut na dan in vam nudi orodja, ki prinašajo dolgotrajne rezultate.

 

Program je zasnovan tako, da boste že po prvih dneh čutili olajšanje in izboljšave. Po koncu izziva boste ponovno lahko imeli življenje brez bolečin

Rezultati naših strank

Spremenite svoje življenje in izboljšajte svoje počutje.

1. Boljša mobilnost in gibljivost

Postanite močnejši in bolj sproščeni. Ponovno pridobite celoten obseg gibanja in sprostite zakrčene mišice, da boste lahko hitro nadaljevali tam, kjer ste končali. Mobilnost brez težav, močnejše jedro in večja prilagodljivost so potrebni za uživanje v običajnih vsakodnevnih dejavnostih, ne da bi se čez dan hitro počutili izčrpane.

2. Izboljšana drža

Nagnjenost medenice, puklasta drža, pomaknjena glava naprej so večinoma posledice nepravilne hoje ali sedenja in nasploh sedečega načina življenja. 

3. Brez napetosti v telesu

Če imate težave z bolečinami v križu, slabo telesno držo, hernijo ali z išiasnim živcem, je ta izziv za vas, saj vključuje preproste, varne in zelo učinkovite vaje, da zagotovi rezultate, ki jih ne boste našli nikjer drugje. Znebite se napetosti z večanjem mobilnosti in moči, kjer boste lahko prve izboljšave videli že po nekaj dneh

4. Izjemno visoke ravni energije

Vadba pospešuje kroženje kisika v telesu, kar vašemu telesu omogoča boljše delovanje in učinkovitejšo uporabo energije. 

5. Uživajte v aktivnem življenju

Povečajte moč hrbta, vratu in kolkov, tako da boste brez težav pobirali stvari iz tal, se igrali z otroci v počepu, in se brez problema nagnili čez lijak pri umivanju zob .

6. Izboljšan spanec

Ponoči spite udobno in globoko brez motenj, ki bi vas naslednji dan utrudile in motile vašo ustaljeno rutino. Samo 8 minut ciljnega raztezanja vam lahko pomaga hitro zaspati in poskrbi, da boste spali vso noč brez motenj, zaradi katerih ste naslednji dan utrujeni.  hrbtenico tudi med spanjem.

Zakaj niste edini, ki se spopadate s težavami v hrbtenici

Ogromno posameznikov ima skoraj enake težave, ki jih ovirajo pri vsakdanjem živlenju in to so bolečine v hrbtenici.

 

Ob bolečini ne vedo kaj naj storijo in začnejo posegati po tabletah ali dragih obiskih kiropraktikov in masaž.

 

Čez mesec dni se težava ponovi in pri posamezniku se pojavi strah in razočaranje, saj težava ni bila odpravljena ampak samo “olajšana”

 

V veliki večini si ljudje niso sami krivi, saj je svet preveč nasičen z iskanjem hitrih in enostavih rešitev za kompleksne probleme.

 

Razlogi in vzroki za pojav težav v hrbtenici so številni:

  • 20+ let sedenja za računalnikom,
  • Neprestano gledanja v telefon,
  • nepravilno pobiranja stvari iz tal,
  • napačnih položajev spanja,
  • premalo gibanja,…

 

Pri otrocih in najstnikih se telo hitreje obnavlja in regenerira, zato nas slabe navade pogosto prizadanejo šele pozneje v življenju.

Dejstva za katere verjetno še niste slišali

Zakaj je naša metoda učinkovita?

V programu se boste naučili celostne metode zmanjševanje bolečin v hrbtenici. Poudrajava praktične nasvete o tem, kako se spoprijeti z vsakodnevnimi aktivnostmi in jih prilagoditi za bolj zdravo hrbtenico.

 

Skupaj se bomo naučili kako popraviti držo in ergonomskih prilagoditev vašemu življenskemu slogu.

 

Vključili bomo tudi konkretne nasvete, ki so prijazni do hrbtenice in kako to vključiti v vaš vsakdan.

 

Najin cilj ni le lajšanje obstoječih težav, temveč vas opremiti s orodji za trajno zdravje hrbtenice.

 

Program ni le skupek vaj; gre za celovito prilagajanje življenjskega sloga za zdravje hrbtenice. 

 

Vsak video je skrbno zasnovan, da posreduje dragoceno znanje, ki vam bo pomagalo razumeti različne vidike zdravja hrbtenice in vam zagotovil strategije za blaženje bolečin ter preprečevanje prihodnjih težav.

Kako se metoda razlikuje od vse ostalih na trgu?

Najin pristop NI univerzalna rešitev za vse.

 

Razumeva, da so potrebe posameznikov na področju zdravja hrbtenice edinstvene.

 

Ravno zato program ponuja prilagodljive pristope, ki vam omogočajo prilagajanje vaj in nasvetov glede na vaše specifične težave in cilje.

 

Vsak posameznik ima z našim sistemom na voljo ogromno orodij, ki jih lahko vključi v svoje življenje in si s tem pomaga personalizirati program tako, da sledijo njegovemu stilu življenja.

 

Vso najino znanje iz področja fizioterapije in kineziologije sva stisnila v naš sistem, ter ga podkrepila z izkušnjami. 

 

Zato ta metoda zajema obilo strokovnega znanja, ki presega običajne načine spopadanja s problemi v hrbtenici. 

 

Večina ponudnikov se skoncentrira le na eno področje rehabilitacije in preventive težav s hrbtom. Kot na primer: le trening, le vaje za moč, le vaje za mobilnost in gibljivost.

 

Metoda se razlikuje od vseh ostalih na ta način, da gleda hrbtenico kot celoto in tudi ponuja rešitve, ki niso vezane na en sam način (npr. Vaje za moč), vendar združi tako vaje za moč, kot tudi ergonomijo, praktične nasvete, vaje za mobilnost in gibljivost, način merjenja napredka in še več.

 

Vse več raziskav nakazuje na to, da tudi če se pojavi problem v hrbtenici, ni dobro vedno samo “počivati, da bolečina mine”, temveč gibati in iskati opcije izboljšanja.

Kaj vsebuje 28 - Dnevni Izziv: (NE)Boleča Hrbtenica

Vsak dan bova z vami delila različne vaje za odpravljanje bolečin v hrbtenici:

Brezplačno prejmete tudi 6 daril ( skupna vrednost 150€)

Danes samo 28€

Redna cena 89€

Mnenja naših uporabnikov

Miryam Š

Najprej vam NAJLEPŠA HVALA za vse razlage in nasvete! Že ko sem se v septembru pridružila vaši FB Rehab.si skupnosti me je navdušila vaša energija, predanost delu in predvsem vaša podpora tudi vsem nam starejšim in bolj okornim, ki zmoremo bistveno manj kot vi, mladi. Všeč so mi mesečni izzivi, hoja in počepi so postali moja (skoraj) vsakdanja praksa - seveda glede na zmožnosti.  Vaje za hrbtenico so res zelo koristne. Za vse nas, ki večino časa presedimo za pisalno mizo so nujne. Nekatere sem si že zapomnila in jih večkrat naredim, nekatere še po videu. Vem da je meni ovira tudi precej prevelika telesna teža, a kljub temu so moja opažanja: drža se mi je bolj poravnala, veliko lažje se sklanjam ko kakšno stvar poberem s tal. Nimam več težav pri zavezovanju športnih čevljev.. predvsem pa ne mine dan da ne bi vsaj 2 x dnevno opravila nekaj vaj! To je zame največji napredek! Hvala celotni ekipi, predvsem pa Armandu saj dobesedno "na njegovih kosteh" pokažete kaj se dogaja v našem telesu ob gibanju! Že več desetletij se poučujem tudi o tem, kako pomembno je dobro delovanje živčnega sistema ki teče skozi hrbtenjačo in vpliva prav na vse organe v našem telesu

Tajda Kožamelj

Treningov z Najo se vedno veselim. Je profesionalna, 100% se spozna na svoje področje, vidi in čuti se, da daje vso svojo energijo in znanje v svoje stranke, poleg vsega pa je se zelo prijazna in treningi z njo so vedno zabavni a hkrati seveda delavni, naporni in učinkoviti. Njena podpora in motivacija med treningom ti daje moč in voljo za trening, tudi, ko prides popolnoma nenaspan in brez energije...

Sebastian Cavazza

S pomočjo individualnih treningov pri Naji in Dinu v Medicohealth Gym-u, sem v treh mesecih uspel shujsati s 103 na 93 kg, definirati telo in nabiti kondicio do maximuma. Naja in Dino sta oba visoko usposobljena in izšolana kineziologa ter vrhunska osebna trenerja, poleg tega pa zelo prijetna mlada strokovnjaka, ki te navdihneta s svojo srčnostjo in optimizmom.

Jani Pravdič

"Treningi z Dinotom so bila ena izmed mojih najboljših investicij v zadnjih letih. Dino je profesionalen, predan, skrben, poln znanja... hkrati pa tako dobra družba, da se veselim naslednjega treninga."

Andreja

Z Najo sva začeli sodelovati poleti 2020, na začetku kot online program, katerega sva po enem mesecu prilagodili tudi na srečanja v fitnesu. Naja je izjemna trenerka, vedno na razpolago za vprašanja in dileme. Sestavila je super treninge za vadbo doma in mi veliko svetovala, kako uskladit in pripravit uravnotežen jedilnik. Je tudi super, zagnana in prijazna punca.

Renata G.

Hvala❤️ , res zelo lepo nazorno podane vaje. Sama sem zacela z velikimi bolečinami ( hernija), sedaj pa z veseljem povem da sem napredovala, da lahko delam vaje, da so res nazorne in primerne za nas. Res iskrena hvala. Kaj bo še kdaj tak izziv? Se priporočam.🤞❤️

Strokovnjaka, ki sta ustvarila 28 - Dnevni Izziv: (NE)Boleča Hrbtenica

Naja Rebec in Dino Šunjerga sta začela svojo pot kot mlada športnika ter se skupaj izobrazila na Fakulteti za Šport, kjer sta šolanje nadgradila s magistrskim študijem kineziologije. 

 

Naja je hkrati uspešno zaključila tudi študij fizioterapije. Med njunim študijem sta združila strast do športa in pridobljeno znanje ter ustvarila lastno blagovno znamko – One2sweat. Kot One2Sweat sta osredotočila pozornost na osebno trenerstvo in prehransko svetovanje, hkrati pa aktivno delila vsebino na različnih socialnih omrežjih.

 

Njuno delo se je hitro razširilo iz osebnega trenerstva v reševanje telesnih bolečin, izboljšanje drže in rehabilitacijo poškodb.

 

Zavedata se, da sodobni življenjski slog, kjer večino časa preživimo v prisilnih držah pred računalniki, povzroča vedno več težav. 

 

Aktivno delujeta v Medicohealth gymu v Ljubljani, kjer svoje znanje usmerjata v kineziologijo in fizioterapijo. V letu 2023 sta odprla tudi fizioterapevtsko ambulanto, ki zdaj ponuja celostno rehabilitacijo poškodb in bolečin. 

 

V preteklih sedmih letih sta pomagala več kot 700 posameznikom s spletnimi programi in kineziološkimi obravnavami.

90 dnevna garancija zadovoljstva

Tako sem prepričan, da vam bo program pomagal ublažiti ali celo popolnoma odstraniti vaše težave, da vam bom dal 100-odstotno garancijo na vračilo denarja.

Če iz kakršnega koli razloga (ali brez razloga) niste zadovoljni s tem tečajem, preprosto stopite v stik z nama na e-pošto info@brezbolecin.si ali na telefonsko številko 030 337 377 in povrnila vam bova celotno kupnino.

Še več zadovoljnih uporabnikov

Jure S

Ponoči so mi roke spale, da bi prste lahko odščipnil. Po treh dneh tele vaje, sem danes že tretjo noč spal brez da bi mi odreveneli prsti. Hvala.

Irena B

V začetku decembra sem imela res hude bolečine v ramenih in zgornjem delu hrbta (ne vem kaj je bil vzrok) tako, da decembrskega izziva ne bom opravila. Sem se pa prijavila na 28 dnevni izziv (NE) boleča hrbtenica in dnevno izvajam vse predlagane vaje, prav tako upoštevam nasvete o pravilnem položaju za spanje, sedenje ... Vaje mi res pomagajo in bolečine so popustile.

Nadja

Priporočila bi vas vsakomur. Na žalost pa kar nekaj mojih znancev misli, da bi jim telovadba škodila, oz. se jim ne da... Raje so na tabletah. Meni ste zelo pomagali.Bila sem kar v slabem stanju. Drža je že zdaj veliko boljša, če le nisem preveč utrujena.. Zadala sem si cilj, da bom spet lahko tekla. Zdaj, če že tečem, delam kratke korakce, pa se to ne zdržim dolgo. Vem, da bi morala veliko hoditi, pa si tega žal ne morem privoščiti. Z vami je bilo vaditi veliko lažje Odlčona sem nadaljevati in komaj čakam nov izziv. Če ne bo šlo pa v svojem tempu. Krasni ste... ostanite taki kot ste. Hvala

Mojca K.

Hvala za izčrpno in nazorno predstavitev vaj in ukrepov za izboljšanje naših težav. Vaša energija in pozitiva je nalezljiva in me spodbuja iz dneva v dan k novim zmagam...žal mi oddaljenost in delovni urnik ne dopušča da bi se prepustila vašemu znanju v živo a bom še naprej sledila vašim nasvetom saj ste res super ekipa...

Sonja B

Prav z užitkom gledam vajine zanimive nasvete. Tale vajin način mi je top. Hitro dobim informacijo, je zabavno in zanimivo predstavljena. Seveda tiste, ki jih potrebujem, tudi uporabim. Naj vama ne zmanjka energije in ostanita tako top se naprej. Hvala od srca.

Mateja V

Resnično sem uživala in vsak dan komaj čakala na video, ki ste ga posneli.Posnetki so se mi zdeli zelo poučni in jih veselo vključujem k vajam, ki sem jih delala do sedaj.Moram priznati,da ste zelo super ekipa,ki svoje znanje predaja naprej. Le tako naprej. Seveda sem v skupino povabila tudi moje prijatelje in so navdušeni.

Pogosta vprašanja

Program vsebuje vrsto vaj in nasvetov, ki so namenjeni ljudem, s težavami v hrbtenici. v program so vključene vaje, ki so primerne za začetnike in vključuje tudi učenje aktivacije najpomembnejših mišic, pravilno dihanje ter tehnike gibanja v vsakodnevnem življenju. Temu sledi tudi progresija vaj, ki omogoča da si vsak prilagaja vaje v svojem tempu.

Glavni cilj izziva je zmanjšanje bolečin, izboljšanje gibljivosti ter pridobivanje orodij za dolgoročno upravljanje s težavami v hrbtenici. S poudarkom na pravilnem sedenju, gibanju, nošenju in dvigovanju težkih predmetov iz tal, boš pridobil/a ciljno usmerjene vaje in nasvete, prilagojene tvojim potrebam. To ti bo pomagalo okrepiti hrbtenične mišice, izboljšati držo ter zmanjšati simptome obstoječih težav. Poleg tega bomo obravnavali tudi pravilne položaje med spanjem, ključne za ohranjanje zdrave hrbtenice in zmanjševanje stresa na hrbteničnih strukturah.

Težave s hrbtenico se najpogosteje pojavijo po 40. letu starosti, zato je še posebaj primeren za to populacijo. Izziv omogoča individualno progresijo vaj in koristnih nasvetov za vsakodnevno pravilno ravnanje. Vsak posameznik si lahko najde vaje, ki mu odgovarjajo, ter jih vključi v svoj vsakdan. V vsakem primeru pa je program koristen tudi za preventivo pred nastankom bolečin in poškodb.

Za 28 – Dnevni Izziv: (NE)Boleča Hrbtenica ne potrebujete nobene dodatne aplikacije, kot je Zoom, saj boste ob naročilu prejeli dostop do platforme kjer so vam vse videovsebine na voljo in jih lahko poljubno gledate.

Velik del programa se posveča prav specifičnim težavam s hrbtenico. Tukaj zajamemo najbolj pogosta stanja, kot so: kronične bolečine v križu, discus hernia, stenoza, spondiloza, ipd. Pri vseh specifičnih stanjih podamo napotke, kaj moramo paziti v vsakodnevnem življenju, katere razbremenilne položaje iskati in katere vaje so primerne. Nasveti in vaje kineziologov in fizioterapevtov, specializiranih za ljudi s problemi v hrbtenici.

Za izvedbo vaj ne potrebujete pripomočkov

Dostop do programa prejmete takoj, ko bo plačilo pri nas vidno in zabeleženo.

Program je sestavljen iz 28 e-poštnih sporočil, kjer boste vsak dan prejeli eno sporočilo z video vsebino in razlago vaje.

28 - Dnevni Izziv: (NE)Boleča Hrbtenica

4.92 / 5 na podlagi 241 mnenj

Danes samo 28€

Redna cena 89€

100% Varno. Spoštujemo vaše osebne podatke in jih hranimo z največjo skrbnostjo.