Stran www.brezbolecin.si in vse objavljene vsebine na tej strani so last podjetja One2sweat Dino Šunjerga s.p. Vsebine se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene in brez dovoljenja podjetja, se jih ne sme razmnoževati, kopirati ali distribuirati na katerikoli drug način.

Podjetje si pridržuje pravico do vseh sprememb vsebine, ki so objavljene na spletni strani www.brezbolecin.si.

  1. Splošni pogoji

Splošni pogoji spletne strani brezbolecin.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) + zakon o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami (ZVPNPP).

Spletno stran upravlja podjetje One2sweat Dino Šunjerga s.p. Ulica Otona Župančiča 6, 8430 Črnomelj, Davčna številka: 62091247, Matična številka: 8981043000

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne strani brezbolecin.si, pravice in obveznosti kupca, člana in spletne strani ter urejajo poslovni odnos med brezbolecin.si in kupcem.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje naročila v naročniški sistem). Kupec je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

  1. Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vedno zagotovil naslednje informacije:

  1. Ponudba storitev

Zaradi narave poslovanja preko spleta se tečaj ažurira in spreminja pogosto in hitro.

Vse tečaje izvajajo strokovnjaki iz izbranih panog, za katere se tako strokovnjaki kot ponudnik zavezujejo, da bodo ponujene storitve vedno najvišje kvalitete in v zadovoljstvo uporabnikov.

Vsak član, ki je kupil dostop do tečaja, si lahko ogleda in ima tudi dostop do vseh posnetkov, ki so na voljo. Plačilo storitve kupcu zagotavlja, da dobi točno določeno vsebino tečaja, ki ga je kupil.

  1. Način plačila

Ponudnik omogoča naslednje vrste plačila:

Ponudnik izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški. Kupoprodajna pogodba je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna na njegovem e-mailu.

  1. Cene

Cene posameznega tečaja so objavljene na spletni strani. Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila in pod zgoraj navedenimi pogoji.

  1. Pritožbe

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Kupec se lahko v primeru težav na ponudnika lahko obrne prek elektronske pošte ali telefona.

Postopek za oddajo pritožb je možen preko elektronske pošte  ali pisno na naslov podjetja. Ponudnik se zavezuje, da se bo v roku osmih delovnih dni odzval na pritožbo s predlogom poteka nadaljne obravnave postopka.

Ponudnik si prizadeva, da bo po svojih najboljših močeh potrudil, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

  1. Vračilo kupnine

Kupec ima pravico, da v 30 dneh od dneva nakupa odstopi od pogodbe in zahteva vračilo kupnine. Za uveljavitev pravice do odstopa mora kupec pisno obvestiti prodajalca na e-naslov:  info@brezbolecin.si. Če kupec odstopi od pogodbe, mu podjetje najpozneje v 14 dneh od dneva prejetja obvestila o odstopu od te pogodbe povrne prejeto kupnino. Edini strošek, ki kupca bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe oz. vračilom kupnine, je strošek že plačane poštnine, v kolikor je kupec izdelek kupil s plačilom po povzetju. Povračilo kupnine podjetje izvede z enakim plačilnim sredstvom, kakor je bilo uporabljeno pri izvedbi naročila, razen če je izrecno dogovorjeno drugače.

    8. Poravnava obveznosti in neplačilo

V primeru neporavnave obveznosti s strani kupca, se mu lahko dodatno zaračunavajo stroški opomina in zamudne obresti, po veljavni zakonodaji.

Kupec je dolžan preveriti ali je prejela račun na elektronski pošti ter v vseh mapah v elektronski pošti.

Dolžnost kupca je tudi, da nas obvesti o morebitnih napakah na računu preko elektronske pošte omenjene na spletni strani.

Odgovornost kupca je, da poplača svoje obveznosti za katere ima sklenjeno veljavno pogodbo.

     9. Pravica do zasebnosti

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov kupcev. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, lastne raziskave in za ostalo potrebno komunikacijo.

    10.  Varovanje podatkov

Spletna stran osebne podatke uporabnikov obdeluje na podlagi zakona in/ali na podlagi prostovoljne privolitve uporabnika.

Prav tako bo podatke o uporabnikih, ki jih zbira na podlagi zakona obdeloval v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, in drugimi predpisi o obdelovanju osebnih podatkov za vse vrste obdelav in hranjenje podatkov.

Podjetje lahko preveri točnost posredovanih osebnih podatkov z vpogledom v osebni dokument ali drugo ustrezno javno listino posameznika, na katerega se nanašajo.

Uporabnik ima pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj.

Kupec, ki je pravna oseba, samostojni podjetnik ali druga organizacija, ki v svojem imenu sklene naročniško razmerje, dejanski uporabnik storitev pa je član take organizacija oz. storitve uporablja na podlagi pooblastila take organizacije, je dolžan ob sklenitvi naročniškega razmerja obvestiti vse posameznike, ki na podlagi takšne pogodbe med spletno stranjo in pravno osebo uporabljajo storitve o tem, za katere namene bodo brezbolecin.si in njihovi pogodbeni obdelovalci obdelovali njihove osebne podatke.

Organizacija, ki je kupec storitev, ki jih ponuja podjetje, zagotavlja vpogled v vsa privoljenja posameznikov, ki jih spletna stran potrebuje za obdelavo osebnih podatkov.

Spletna stran z namenom varovanja podatkov sprejema ustrezne ukrepe in uporablja metode in sredstva, ki zagotavljajo varovanje podatkov.

One2sweat Dino Šunjerga s.p. Ulica Otona Župančiča 6, 8430 Črnomelj, Davčna številka: 62091247, Matična številka: 8981043000

Informacije za bančno nakazilo:

Podjetje: One2sweat Dino Šunjerga s.p. Ulica Otona Župančiča 6, 8430 Črnomelj, Slovenia
IBAN:SI56 0315 4100 0337 405
BIC: SKBASI2X
Banka: SKB

Splošni pogoji so v uporabi od 1.1.2024.