Naročilo rezervirano še: 

Min
Sek

PRIDRUŽITE SE ŽE VEČ KOT 1700 LJUDEM V IZZIVU

Povzetek naročila
Zbogom Išias× 1
28,00 
Delni znesek 28,00 
Znesek 28,00  (vključuje 5,05  DDV)
1
SHIPPING
Where to ship it?

Nadgradite svoje naročilo

Omejena ponudba: aktivirana

Izdelek
Znesek
Zbogom Išias × 1
28,00 
Delni znesek 28,00 
Znesek 28,00  (vključuje 5,05  DDV)

Vpišite svoje podatke

Plačilne metode

Vse transakcije so varne in šifrirane. Podatki o kreditni kartici niso nikoli shranjeni na naših strežnikih.

Vaše osebne podatke bomo uporabili za obdelavo oddanih naročil, za podporo pri uporabi spletne strani in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Brez bolečin v hrbtenici ali vam vrneva denar!

Če iz kakršnega koli razloga (ali brez razloga) niste zadovoljni s tem tečajem, preprosto stopite v stik z nama na e-pošto info@brezbolecin.si ali na telefonsko številko 030 337 377 in povrnila vam bova celotno kupnino.

Mnenja naših strank

Najlepša hvala! z veseljem ostajam z vami, čeprav ne zmorem vseh vaj! Tudi pri 60+ letih je vidno izboljšanje tako bolj pokonča drža kot tudi bolj lahkotna hoja.

Miryam Š

Ponoči so mi roke spale, da bi prste lahko odščipnil. Po treh dneh tele vaje, sem danes že tretjo noč spal brez da bi mi odreveneli prsti. Hvala.

 

Jure S

Pogosta vprašanja

Program vsebuje vrsto vaj in nasvetov, ki so namenjeni ljudem, s težavami v hrbtenici. v program so vključene vaje, ki so primerne za začetnike in vključuje tudi učenje aktivacije najpomembnejših mišic, pravilno dihanje ter tehnike gibanja v vsakodnevnem življenju. Temu sledi tudi progresija vaj, ki omogoča da si vsak prilagaja vaje v svojem tempu.

Glavni cilj izziva je zmanjšanje bolečin, izboljšanje gibljivosti ter pridobivanje orodij za dolgoročno upravljanje s težavami v hrbtenici. S poudarkom na pravilnem sedenju, gibanju, nošenju in dvigovanju težkih predmetov iz tal, boš pridobil/a ciljno usmerjene vaje in nasvete, prilagojene tvojim potrebam. To ti bo pomagalo okrepiti hrbtenične mišice, izboljšati držo ter zmanjšati simptome obstoječih težav. Poleg tega bomo obravnavali tudi pravilne položaje med spanjem, ključne za ohranjanje zdrave hrbtenice in zmanjševanje stresa na hrbteničnih strukturah.

Težave s hrbtenico se najpogosteje pojavijo po 40. letu starosti, zato je še posebaj primeren za to populacijo. Izziv omogoča individualno progresijo vaj in koristnih nasvetov za vsakodnevno pravilno ravnanje. Vsak posameznik si lahko najde vaje, ki mu odgovarjajo, ter jih vključi v svoj vsakdan. V vsakem primeru pa je program koristen tudi za preventivo pred nastankom bolečin in poškodb.

Za 28 – Dnevni Izziv: (NE)Boleča Hrbtenica ne potrebujete nobene dodatne aplikacije, kot je Zoom, saj boste ob naročilu prejeli dostop do platforme kjer so vam vse videovsebine na voljo in jih lahko poljubno gledate.

Velik del programa se posveča prav specifičnim težavam s hrbtenico. Tukaj zajamemo najbolj pogosta stanja, kot so: kronične bolečine v križu, discus hernia, stenoza, spondiloza, ipd. Pri vseh specifičnih stanjih podamo napotke, kaj moramo paziti v vsakodnevnem življenju, katere razbremenilne položaje iskati in katere vaje so primerne. Nasveti in vaje kineziologov in fizioterapevtov, specializiranih za ljudi s problemi v hrbtenici.

Za izvedbo vaj ne potrebujete pripomočkov