Trenutno stanje
Ni vpisano
Cena
Zaprto
Začnite z delom
Ta tečaj je trenutno zaprt

Ta celovit tečaj je zasnovan tako, da posameznike, ki trpijo zaradi išiasa, vodi skozi serijo ciljnih vaj, strokovno pripravljenih s strani naših fizioterapevtov in kineziologov. Ne glede na to, ali je vaš išias posledica hernije diska, piriformis sindroma ali drugih stanj ledvene hrbtenice, naši strokovnjaki—Naja, Dino in Diana — nudijo enostavna navodila korak za korakom, ki vam pomagajo identificirati izvor vaše bolečine in izbrati ustrezne vaje za optimalno rehabilitacijo.

Tečaj se začne z osnovnim razumevanjem in ugotavljanjem, ki vam pomagajo določiti vzrok vašega išiasa. Od tam naprej napredujete skozi strukturiran režim vaj, ki segajo od osnovnih do naprednih. Vaje so predstavljene z natančnimi navodili, pogostimi napakami, ki se jim je treba izogniti, in nasveti za povečanje učinkovitosti.

Poleg tega tečaj pokriva tudi bistvene vidike ergonomije, drže in prilagoditev življenjskega sloga, kot so pravilni položaji sedenja, dvigovanja stvari in spanja, ter nasvete o hidraciji, prehrani in še več— vse ključno za zdravje hrbtenice in splošno dobro počutje.

Pridružite se nam na poti do življenja brez bolečin, oboroženi z znanjem in vajami, ki jih potrebujete za premagovanje išiasa. Ta tečaj je vaša pot do boljšega razumevanja vašega telesa in učenja.